masterin.se

Nedladdningsbara filer

Hejsan, här lägger jag upp lite filer som ni gärna får ladda ner gratis och lagligt.

javaspel

Testa gärna att spela mina spel! Förslag på förbättringar samt buggrapporter är välkomna! Båda spelen är i betaversion, det vill säga det finns mycket att förbättra (om jag har tid och lust).

SKÄRMDUMP FRÅN DETRIS

Detris (beta) är en tetrisklon för en eller två spelare. Den ena spelaren styr med piltangenterna och den andra spelaren styr med a,s,d,w. Om den ena spelaren tar bort många rader kommer den andra spelaren att få "skräp" på sin planhalva. Ladda ner Detris (beta) här!

SKÄRMDUMP FRÅN BINARY CHALLENGE

Binary Challenge (beta) är ett spel där du övar dig på att konvertera från det decimala talsystremet till det binära. Det ramlar hela tiden ner tal från ovan som är skrivna i det decimala talsystemet. Du ska översätta dessa tal till ettor och nollor. Om du skriver rätt försvinner talen, om du tar för lång tid blir det trångt på skärmen. Spelet är slut då någon av kolomnerna blir full, det vill säga om de når toppen. Obs: Det här spelet är långt ifrån klart men testa gärna. Ladda ner BinaryChallenge (beta) här!

Ljud

I midsommartider av Strindberg är en uppläsning jag gjort i hyfsad kvalitet. Sagan är egentligen inte särskilt kul direkt, men alltid något att lyssna på om man har 20 minuter till övers... Ladda ner sagan i mp3-format här!